2011-07-06 09:31:03• hírek • Szatmár.ro

M3 Outlet - most vásárlási utalványt nyerhetsz!

Játssz velünk és nyerj egyet a három 15 ezer forintos vásárlási utalványból.

Reebok, Adidas, Puma, Nike, Budmil, Mango, Converse, O' neil, Gant, Gas, Benetton, Replay, Pepe Jeans, Levis és még sorolhatnánk azokat az üzletneveket, melyek a Polgáron levő M3 Outlet bérlői mixét képezik. Továbbá ingyenes parkolási lehetőség, kávézó, éttermek, gyermekmegőrző és persze az elmaradhatatlan, hetente frissülő akciók gondoskodnak arról, hogy a látogatók ide érkezvén maximálisan azt érezzék: Miért is nem jöttünk még eddig?

Az eddigi tapasztalatok már többször beigazolták, hogy a kilométerek nem lehetnek akadályai a vásárlásnak, főleg, ha jó minőségű és a normál árnál jóval kedvezőbb vételről van szó. Az M3 Outlet is ezt a koncepciót követve építette meg az M3-as autópálya mellett fekvő 11.000 m2 alapterületű bevásárló egységet. Hála az autópálya szomszédságának, gyorsan és kényelmesen megközelíthető, a magyarországi idő szerint reggel 10:00-től este 20.00 óráig tartó nyitva tartása pedig gondoskodik azokról is, akik munka után szeretnének elmerülni az üzletek színes kínálatában.

A Nagykároly.ro és az M3 Outlet közös nyereményjátékot indít, amelyen három szerencsés nyertes egy-egy 15 ezer forintos vásárlási utalványt kaphat - az utalványokat pedig az M3 Outlet boltjaiban használhatja majd fel. A játékba való bekerüléshez e-mailben kell felsorolni öt olyan márkát, amelynek a boltja megtalálható az Outletben. A leveleket a nagykaroly@nagykaroly.ro e-mal címre várjuk július 18-ig - ekkor délben kisorsoljuk a három szerencsés nyertest. Kérünk mindenkit, hogy a beküldött e-mailben feltétlenül írja bele pontos nevét és telefonszámát is, ugyanis a nyertesekkel telefonon fogjuk felvenni a kapcsolatot.


M3 Outlet - márkás árucikkek a legkedvezúbb áron


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: